Dr- en rr-leden Saramacca worden getraind

Een deel van de rr en dr leden van het district Saramacca worden op donderdag 29 oktober handvatten aangereikt om hun werk naar behoren te kunnen uitoefenen. Het gaat hierbij om een training verzorgt door de Afdeling Voorlichting & Burgerparticipatie van het ministerie van Regionale Ontwikkeling. Het is de eerste training voor dr en rr leden die in het district zal worden verzorgd. Er is een selectie gemaakt van mensen die deze training zullen volgen. Van elk resort nemen 3 rr leden,1 dr lid deel aan de training. Ook 1 lid van het burgerinformatiecentrum zal de training volgen.
De overige rr en dr leden zullen de training op een DVD, van het ministerie van RO ontvangen. De deelnemers aan de training worden volgens districtssecretaris Ghemradj Jethoe onderricht in het omgaan met de burgers. “Het gaat meer om hoe de mensen burgers zullen bewegen om hun bijdrage te leveren aan bepaalde projecten in het district”.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!