35-jarige voetganger overleeft opgelopen letsels niet

De 35-jarige Radhanawatie Nagesar heeft maandagmorgen rond 11.00 uur in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo het leven gelaten. Zij was zaterdagavond omstreeks 20.30 uur betrokken bij een aanrijding. De 31-jarige autobestuurder G.K. heeft de vrouw, die op dat moment met haar 2 kinderen en een tante op straat liep, onderschept. Als gevolg van de aanrijding liep Nagesar hoofdletsels op. Zij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Daar heeft zij 2 nachten doorgebracht en overleed maandagmorgen. Nagesar laat 3 kinderen achter. De bestuurder is na de aanrijding overgebracht naar het bureau voor het afnemen van een blaastest. Hij blies 1030 microgram alcohol. Het rijbewijs van G.K. is hangende het verdere onderzoek ingevorderd. Hij is als veroorzaker aangemerkt van de aanrijding. In het belang van het verdere onderzoek is G.K. door de politie in verzekering gesteld. De verkeersbarometer is met het heengaan van Nagesar gestegen naar 41.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!