Pompbediende beroofd van opbrengst

Drie ongewapende criminelen, onder wie een vrouw, hebben zaterdagavond rond 22.45 uur een pompbediende van een pompstation van Gow2 te Kasabaholo overvallen. De daders waren gestopt en deden alsof zij wilden bijtanken. De bestuurder overhandigde SRD 20 aan de pompbediende. Op een gegeven ogenblik begon de meerijder uit te schelden, daar hij vond dat de pompbediende sneller moest doen. Na het tanken trok het witgelakte voertuig op en stopte enkele meters verderop. De meerijder stapte uit en begon de pompbediende in elkaar te slaan. De collega’s die het geval zagen, hebben toen actie ondernomen. De bestuurder stapte uit en begon ook tekeer te gaan. Tijdens de schermutseling maakten de bestuurder en diens meerijder de dagopbrengst buit. De vrouw die in de wagen zat, riep beide mannen snel in het voertuig en zijn ze samen weggereden. Als gevolg van de mishandeling heeft de pompbediende letsels opgelopen. Het is vooralsnog niet bekend hoeveel geld de daders hebben buitgemaakt. De politie van Uitvlugt heeft het verdere onderzoek overgedragen aan de recherche.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!