Jaloerse vriend loopt steekverwondingen op

De politie van ressort Centrum kreeg op zondag 25 oktober de melding van een steekpartij op de kruising van de Kartaram- en de Anniestraat. Bij aankomst ter plaatse werd het slachtoffer J. B. (32) aangetroffen. Per ontboden ambulance werd J.B. afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.
De 26-jarige verdachte Jurgen, A. werd aangehouden door een politieman die op dat moment in de buurt was. De verdachte werd overgedragen aan de politie van het ressort Centrum.
Volgens verklaring van de verdachte stond de vriendin van J.B. te praten met hem. J.B. vond het niet leuk dat zijn vriendin tot Jurgen stond te praten en ontstond er een woordenwisseling tussen de twee heren. Jurgen bracht J.B. een klap toe in zijn gezicht. Er ontstond een worsteling, waarbij de verdachte het slachtoffer een steekverwonding met een scherp voorwerp toebracht in zijn bovenarm en borststreek. Het scherpvoorwerp is aangetroffen en in beslag genomen. Hangende het onderzoek is Jurgen, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld. De bromfiets waarmee hij ter plaatse was, is door de politie in bewaring genomen.
Deze zaak is in onderzoek bij de politie van ressort Centrum. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!