Ziekenhuis Wanica niet af in 2016

Volgens de minister van Openbare Werken (O.W), Siegfried Wolff, zal het ziekenhuis in Wanica waarschijnlijk niet in 2016 afgerond zijn. “Het is een groot project dat veel tijd in beslag zal nemen”, zegt de minister aan Dagblad Suriname. “Men is reeds begonnen met het zusterhuis. Pas als dit deel is afgerond, zal men echt aan het ziekenhuis beginnen.” De minister kan niet precies aangeven wanneer het tweede deel zal aanvangen, maar zegt wel dat men ‘gestaag blijft doorgaan met de bouw’ van het ziekenhuis.
Dagblad Suriname had onlangs uit een interview met het directielid Anand Pherai van Rudisa Holding, waarvan de onderafdeling Surinam Road & Civil Technical Company (SRCC), belast is met de bouw van het ziekenhuis, begrepen dat het project in 2016 opgeleverd zal worden. Volgens de OW-minister is dit onmogelijk. De intentieverklaring tussen China en Suriname voor dit project is in januari 2015 getekend.

error: Kopiëren mag niet!