KLM al twee jaar niet te bereiken op Surinaams nummer

KLM al twee jaar niet te bereiken op Surinaams nummerHet blijkt dat de KLM ongeveer twee jaren niet meer over een Surinaams nummer beschikt. Klanten die dus vragen hebben over hun ticket, vertrektijden enzovoorts zullen of de reisbureaus moeten contacten of bellen naar Nederland. Bel je naar Telesur Inlichtingen (108) krijg je wel een nummer, maar er wordt daarop niet opgenomen. Anoepkoemar Bhaggan, voorzitter van de Associatie van Surinaamse Reisagenten (Asra), zegt in dit kader dat de KLM inderdaad al geruime tijd heeft aangegeven dat zij lokaal niet meer te bereiken zal zijn en dat er nu op een Nederlands nummer gebeld moet worden. De Asra-voorzitter zegt dat het voor Asra onduidelijk is wat de reden is dat de KLM overgegaan is tot dit besluit.
‘Het is een besluit dat blijkbaar is genomen vanuit het eigen beleid en een bedrijf mag vanuit zijn beleid bepaalde handelingen plegen. Het zal iets moois zijn als zij ons moesten vragen een beleidsbesluit te nemen binnen hun bedrijf’, zegt de Asra-voorzitter. Het is wel zo dat het reizende publiek nu geconfronteerd wordt met hogere kosten als men informatie van KLM wil verkrijgen, want men moet naar Nederland bellen. ‘De tarieven vanuit Paramaribo zijn altijd duurder dan de tarieven vanuit Amsterdam. Je kunt dat zelf op internet bekijken en toch wordt op deze manier omgegaan met het Surinaamse volk. Wij zijn reisagenten. Het reizende publiek, dat een reis moet boeken, kan gewoon terecht bij een reisbureau, want wij zijn wel te bereiken via een lokaal nummer’, aldus voorzitter Bhaggan.

error: Kopiëren mag niet!