DSB Bank brengt binnen enkele weken halfjaarrapport 2015 uit

DSB brengt binnen enkele weken halfjaar rapport 2015 uitNa toestemming van de raad van commissarissen kan binnenkort worden overgegaan tot publicatie van het halfjaarlijks rapport 2015 van De Surinaamsche Bank (DSB). Deze informatie verneemt Dagblad Suriname van Sigmund Proeve, de directeur van DSB. Het halfjaarrapport 2015 is volgens hem in de afrondende fase. “We zijn heel erg verlaat doordat we het onderzoek inzake de creditcardaffaire wilden afronden”, zegt Proeve. Alhoewel dit onderzoek nog niet afgerond is, zal de bank volgens Proeve wel zover zijn om het halfjaarlijks rapport alsnog uit te kunnen brengen. Dit moet ruim genomen binnen enkele weken gebeuren.
Proeve verontschuldigd zich naar het publiek toe voor de late publicatie en stelt dat dit niet het ‘gedrag en karakter’ van de bank is, maar dat de reden voor het verlaat zijn wel een zeer nadrukkelijke is. “Het is natuurlijk een heel onplezierige reden, maar we moeten als bank zakelijk blijven en zaken op een goede manier onderzoeken”, aldus Proeve. De bankdirecteur geeft mee dat het strafrechtelijk deel van het onderzoek in de spraakmakende creditcardaffaire, nog loopt.

error: Kopiëren mag niet!