Baby door verstikking omgekomen

De politie van Commewijne ontving maandagochtend een melding van de Spoedeisende Hulp betreffende een baby van bijkans drie maanden jong, die dood binnen werd gebracht op de afdeling. Er werd obductie gelast op het lijkje en uit het onderzoek is komen vast te staan dat het kind vanwege verstikking om het leven is gekomen. De vader bracht het kind rond 04.45 uur op de afdeling SEH. De behandelende arts heeft het kindje onderzocht en volgens hem was er reeds sprake van lijkstijfheid. Volgens verklaring van de vader zag hij rond 03.45 uur slijm in de neus van zijn zoon. Het kindje ademde niet meer. Na de ontdekking bracht hij de baby naar de RGD-poli van Meerzorg. Volgens de vader was er op dat moment daar geen arts aanwezig en moest hij met het kind rijden naar de SEH. De politie van Meerzorg heeft het lijk inmiddels afgestaan aan de familie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!