Esther stichting heeft weer een directeur

1front1Vanaf gisteren is Ose Jabini, de nieuwe directeur van de Esther stichting. Jabini werd officieel aangesteld door de minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, Joan Dogojo. Zij gaf aan dat Jabini ondanks het feit dat hij jong is, jarenlange ervaring heeft in verschillende sectoren van de gezondheidszorg in zowel de uitvoering als het leiding geven. Zij meent dat hij daarom uitermate geschikt is voor het werk en ook zijn hart op de juiste plek heeft. Jabini is ook docent bij Covab en manager op de afdeling Opleidingen bij het PCS en het RKZ. Daarnaast is hij de voorzitter van de raad van toezicht en advies voor opvang instellingen voor mensen met een beperking.
Jabini gaat zijn carrière als directeur met een lijst vol innovatieve plannen tegemoet. Deze plannen heeft hij in opdracht van de minister uitgewerkt in zijn plan van aanpak. Jabini wil in het kader van zelfredzaamheid de Esther stichting van een non-profit organisatie transformeren naar een profit gerichte organisatie waarvan de winsten weer terug kunnen worden geïnvesteerd. De plannen om dit te kunnen bewerkstelligen liggen al klaar. Prioriteit heeft voor hem nu het herstructureren van de Esther stichting die langer dan 2 jaar structuurloos was, geeft Jabini aan. Hieronder kan worden verstaan dat hij allereerst de staf en het personeel opnieuw zal laten trainen en bijscholen zodat zij hun werk efficiënter kunnen uitvoeren. Ook de veiligheid van het gebouw zal worden aangepakt en een rampenplan bij brand zal worden afgewerkt.

error: Kopiëren mag niet!