Sexwerker steelt drie jaar opbrengsten goudzoeker

Sam B. deed op zondag 18 oktober aangifte van diefstal van zijn geld, goud en belkaarten bij de politie van het ressort Nieuwe Haven. De man die 3 jaar in het binnenland aan goudwinning had gedaan kwam op zaterdag 17 oktober terug naar Paramaribo. Hij ging regelrecht naar de omgeving van de Timmermanstraat opzoek naar een sekswerkster. Sam nam de sekswerkster mee naar het adres waar hij verblijft in Paramaribo. Daar aangekomen vertelde hij de vrouw over zijn inkomsten die hij 3 jaren had vergaard. Het gaat om Us 6000, SRD.4000 , SRD. 500 aan belkaarten en iets meer dan een kilogram goud. Ook toonde hij haar het geld, goud en de belkaarten.
Nadat de vrouw haar diensten had bewezen aan de man werd zij door hem betaald. De vrouw vroeg aan Sam of zij bij hem mocht overnachten. Sam wees het verzoek af. Hij viel echter in slaap voordat de vrouw de kamer had verlaten. Toen hij de volgende morgen wakker werd zag hij dat de deur van de kamer openstond. Het geld, het goud en de belkaarten waren ook weg. Het slachtoffer stapte gelijk naar de politie en deed aangifte. Hij kende de vrouw niet, maar wist wel een beschrijving te geven aan de politie. Na goed speurwerk kwamen de wetsdienaren erachter dat het ging om Alana M. meer bekend als “Mama”. Op zondag 18 oktober meldde Alana zich bij de politie aan, nadat zij van haar collega’s had begrepen dat de politie naar haar op zoek is. Zij werd aangehouden. Alana ontkend het geld, het goud en de belkaarten van Sam te hebben weggenomen.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!