Baby van drie maanden dood binnengebracht

De politie van Commewijne ontving maandagochtend een melding van de Spoed Eisende Hulp betreffende een baby van bijkans drie maanden die dood binnen werd gebracht op de afdeling. Volgens de politie heeft de vader het kind rond 04.45 uur gebracht op de afdeling. De behandelende arts heeft het kindje onderzocht en volgens hem was er reeds sprake van lijk stijfheid. Volgens verklaring van de vader zag hij rond 03.45 uur slijm in de neus van zijn zoontje. Het kindje ademde niet meer. Na de ontdekking bracht hij de baby naar de RGD poli van Meerzorg. Volgens de vader was er op dat moment daar geen arts aanwezig en moest hij met dat kind rijden naar de SEH. De politie van Meerzorg heeft het lijk van de baby in beslag genomen ter obductie. Men wil de exacte doodsoorzaak van het kind achterhalen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!