Ondernemer in zijn badkamer beroofd

Een ondernemer kreeg maandagmorgen de schrik van zijn leven. Omstreeks 10.00 uur was de ondernemer Limin Y. in de badkamer bezig kleren te wassen toen hij op een gegeven moment werd beroofd door een crimineel. Onder bedreiging van een mes heeft de rover de halsketting van Limin, die van geel metaal was gemaakt, weggerukt en heeft hij daarna heel snel de benen genomen. De benadeelde verklaarde dat de gestolen ketting een waarde van meer dan US$1000 heeft. De overvaller is via de achterdeur de woning binnengedrongen. Volgens het slachtoffer stond de achterdeur van het pand open. De benadeelde zegt dat de rover met zijn buit is gerend in de richting van de Sidoeweg. De politie van Geyersvlijt heeft beeldmateriaal bekeken waarop de verdachte is vastgelegd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!