Oude familie vete loopt uit de hand

Een oude vete tussen twee familie is op zaterdag 17 oktober uit de hand gelopen. De familie leeft al jaren in onmin met elkaar. Op de dag van de vechtpartij is de verdachte Shailindra, R. bij een bar in de buurt van de andere familie gaan borrelen. Toen hij voorbij de woning van zijn familie liep moet hij op een voertuig dat voor het huis stond geparkeerd hebben geslagen. De vader ging naar de bar om Shailindra om rekenschap te vragen. De man werd met een scherp voorwerp gestoken door Shailindra. Een zoon die zijn vader te hulp schoot werd in de buikstreek gestoken door Shailindra. De politie van Munder die werd ingeschakeld ging voor onderzoek naar het adres. Het slachtoffer dat ernstig aan toe was werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter observatie opgenomen. Shailindra had de plaats verlaten voor de komst van de politie. Hij werd bij SEH aangehouden waar hij per eigen gelegenheid naartoe was geweest voor medische behandeling. De verdachte heeft aan de politie verklaard dat hij tijdens de vechtpartij door iemand uit de tegenpartij moet zijn gestoken met het scherpvoorwerp dat hem afhandig was gemaakt. Shailindra is na afstemming met een lid van het openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De politie van Munder onderzoek de zaak verder.

error: Kopiëren mag niet!