Medewerker neemt mobiele telefoon van klant weg

De medewerker B.J. van een eetzaak in de Hermitage Mall heeft op maandag 12 oktober een mobiele telefoon die door een klant was achtergelaten op een tafel weggenomen. De klant die de zaak had aangedaan om wat voedsel te nuttigen, vergat bij vertrek haar telefoon mee te nemen. Toen zij haar telefoon nergens kon vinden, ging zij terug naar de eetzaak om daar te vragen.
In de winkel aangekomen werd B.J die de tafel had schoongemaakt door de verantwoordelijke geconfronteerd met hetgeen de klant hem had voorgehouden. Aangezien B.J. aangaf het toestel niet te hebben gezien, werd de politie van Uitvlugt ingeschakeld.
De medewerker werd door de politie ondervraagd. B.J. bleef volharden in zijn verklaring dat hij de telefoon niet had gezien en ook niet had weggenomen. Een getuige die had gezien hoe B.J de telefoon onder het dienblad had geschoven en weg had genomen, vertelde dit aan de politie. De getuige gaf ook mee dat hij naar de richting van het toilet was gelopen met de telefoon. Bij een zoekactie in het toilet werd de telefoon achterhaald.
De klant wilde geen aangifte doen maar stond erop dat de medewerker een waarschuwing kreeg van de leiding van de eetzaak om dit gedrag voortaan achterwege te laten.

error: Kopiëren mag niet!