Nishan 42 wint Presidents Cup

nishanEerst bekerkampioen, daarna Eersteklasse kampioen en nu winnaar Presidents Cup. Nishan 42 blijft historie schrijven. De ploeg van voorzitter Ashok Debisarun won gisteravond ook de strijd om de US$ 10.000 en wel overtuigend van landskampioen Inter Moengotapoe. In de bekerfinale eerder dit jaar won Nishan ook al van Inter Moengotapoe. In de Presidents Cup werd het 1-0 voor Nishan 42, die de wedstrijd volledig in handen had. Invaller Davy da Silva kopte in de tweede helft uit een vrije trap het gouden doelpunt. Bij Inter Moengotapoe deed clubpresident en sponsor de gehele eerste helft mee als aanvoerder. De grote afwezige bij dit duel was president Desi Bouterse, naar wie deze cup vernoemd is. Zijn vervanger was niet de vicepresident, maar Sportminister Faizel Abdoelgafoer. Deze verrichtte ook de aftrap. De winnaar kreeg US$ 10.000, de verliezer US$ 5.000. (foto: Regilio Derby)

error: Kopiëren mag niet!