Kluis CBB Para weggedragen

Drie criminelen hebben maandagochtend de bewaker van districtscommissariaat van Para alwaar ook het CBB kantoor van Para is gevestigd, gekneveld en beroofd van zijn persoonlijke spullen. Nadat de daders de wachter hadden uitgeschakeld gingen zij in het gebouw. Zij hebben daarbij de kluis van CBB geforceerd en weggedragen. De bewaker George P.(53) was gekneveld aan een vuilniswagen op het terrein. Volgens het slachtoffer waren de rovers gemaskerd en gewapend met een vuistvuurwapen, messen en een koevoet. Er zijn drie deuren van het gebouw, die allen beveiligd waren met dievenijzer geforceerd, om in de ruimtes te komen. Nadat de geknevelde bewaker zich had bevrijd heeft hij de politie ingeschakeld. De rovers hebben zijn telefoon ook meegenomen. Hij heeft toen hulp gevraagd aan een omstander. De politie van Rijsdijk is bezig met het onderzoek. Het is vooralsnog niet bekend hoe de daders de plaats hadden bereikt en verlaten. Het onderzoek duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!