Kennia Domini wint Youth Voice 2015

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
Youth Voice is een jongerenprogramma dat het afgelopen zeven jaar wordt georganiseerd door de STVS in samenwerking met productieleider Lucilla Deekman en haar productieteam. Youth Voice wordt volgens de productieleider georganiseerd als een bezigheid en ook om de jongeren de gelegenheid te geven om hun zangtalenten te ontwikkelen. De jongeren zijn drie maanden bezig met een vocal coach van juli tot de finale in de maand oktober. Er zijn altijd 12 finalisten en deze keer waren de finalisten in drie groepen verdeeld. Elke groep heeft twee vocal coaches gehad. De vocal coaches van de winnares zijn geweest Eleen Pool en Louise Eduard. Heliante Redan, Fajolah Slooten, Lucres Muringen en Asgar Cosla waren de andere coaches die verbonden waren aan dit programma. De winnares, Kennia Domini, bracht het nummer “Somewhere” van Candes Glover ten gehore tijdens de finale afgelopen zaterdag in de Anthony Nesty Sporthal. Zij werd uitgeroepen tot de winnares van Youth Voice 2015. Kennia is dertien jaar jong en heeft als hoofdprijs een perceel van 500 vierkante meter gehad samen met nog vele andere prijzen. De tweede plaats ging naar Ckemelda Dielingen, op de derde plaats is geëindigd Tanisha Spa, de vierde plaats was voor Gabriella Martodrone, vijfde werd Denzel Thaka, terwijl Robina Vliet de zesde plaats bezette. Op de zevende plaats eindigde Elvira Amelo. De organisatie geeft verder ook aan dat de hoofdprijs, het perceel, voorlopig op naam van de ouders van Kennia zal worden overgedragen totdat zij 21 jaar oud is. (foto/tekst: Regilio Derby/Khoesiaal Poonam)

error: Kopiëren mag niet!