10-jarige fietser aangereden

Een 10-jarige jongen is donderdagavond door een autobestuurder aan de Brokopondolaan aangereden. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de fietser als veroorzaker moet worden aangemerkt. Hij stak de weg over zonder daarbij rekening te houden met het overige verkeer. Volgens de autobestuurder heeft hij de fietser te laat opgemerkt. Daardoor kon hij de aanrijding niet voorkomen. De 10-jarige is momenteel opgenomen in het ziekenhuis. De bestuurder reed ten tijde van het ongeval niet onder invloed en hij is wel in het bezit van een geldig rijbewijs. Het voertuig is door de politie in beslag genomen, omdat de verzekering van de betrokken wagen is vervallen. Het is vooralsnog niet bekend wat voor letsels de fietser allemaal heeft opgelopen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De bestuurder zal voor deze overtreding een boete opgelegd krijgen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!