Stichting De Ghetto Leider traint deelnemers Youth Voice

Voor teambuilding, loyaliteit en gedragsverandering zijn deelnemers van de bekende Youth Voice zangcompetitie onlangs getraind door de Stichting De Ghetto Leider (SDGL). Zangtalent is goed, maar het is nog beter als iemand weet om te gaan met frustratie of het niet behalen van de finale of een prijs aan het einde van de competitie. Suriname is afhankelijk van gezonde jongeren die straks de leiders zijn van het land. De training is op een hele sportieve manier verzorgd. SDGL is inmiddels uitgegroeid van buurtorganisatie tot een betekenis stichting, die trainingen verzorgt op scholen en voor instanties die er behoefte aan hebben. ‘Wij geloven dat het gezin betrokken moet zijn bij de ontwikkeling van een buurt. Door trainen van kinderen om aan hun levensdiscipline te werken, zijn ook veel ouders al bereikt ook’, zegt Regilio Talea, een van de leiders van SDGL.
Reeds zijn er gebieden aangedaan, zoals Latour, Pontbuiten, Moengo, Tammenga en verschillende scholen. SDGL zal in samenwerking met de Sport Coalition Barbados eind oktober 2015 een training verzorgen. De exacte datum is nog niet bekend, maar wordt alsnog bekendgemaakt. De onderwerpen die aan de orde zullen komen, zijn loyaliteit, servant leadership, timemanagement, teambuilding, gedragspatroon, community transformation, gezinscoaching en geestelijke begeleiding. De stichting staat in contact met Sport Coalition Suriname en Cosma Sportmanagement Worldwide.

error: Kopiëren mag niet!