Minister Burleson heeft nieuw directieteam

Nadat begin oktober de onderdirecteuren Henna Djosetiko, Sandra Lee en Dirk Heave van het ministerie van Handel en Industrie (HI) werden ontlast van hun functie, volgden gisteren de directeur en de onderdirecteur Administratieve Diensten. Directeur Mauro Tuur en onderdirecteur Administratieve Diensten, Jessy Dankerlui, zijn ontlast uit hun functies. Hierdoor heeft minister Sieglien Burleson een volledig nieuw directieteam ter beschikking voor de uitvoering van de plannen van het ministerie van HI.
Onderdirecteur Marktbeheersing, Mahinder Rathipal, heeft eieren voor zijn geld gekozen en heeft verlof met daarop aansluitend pensioen aangevraagd. Zijn pensioen zal ingaan in maart 2016. Van Directeur Tuur is bekend dat hij zelf om zijn ontheffing heeft gevraagd.

error: Kopiëren mag niet!