Vijf gewapende en gemaskerde criminelen overmeesteren bewakers

“Het is de eerste keer dat mijn bedrijf zo zwaar benadeeld is geworden door criminelen, ” zegt een ondernemer. Vijf gewapende en gemaskerde mannen zijn in de nacht van dinsdag op woensdag 14 oktober via het dak in de kantoorruimte van deze ondernemer binnengedrongen. De rovers hebben eerst de veiligheidsmannen uitgeschakeld. De bewakers werden onder bedreiging van wapens gekneveld en in die benarde situatie achtergelaten. Hierna hebben de criminelen zich via het dak toegang verschaft tot het pand. De kluis werd geforceerd en daaruit werd een fors geldsbedrag meegenomen. Behalve geld zijn ook diverse apparaten en de beveiliging box meegenomen. Het is vooralsnog niet bekend hoe de daders na de daad de plaats hebben verlaten. “Het is heel erg lastig voor ondernemers om op deze manier benadeeld te worden en schade te lijden. De veiligheid van de samenleving is niet gegarandeerd. Wij zullen onze veiligheidsmaatregelen verhogen”, deelde de ondernemer mee. Dit geval deed zich voor aan de Ringweg Zuid. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!