Vriendin verduistert halsketting uit financiële nood

De politie van Livorno heeft de 28-jarige A.N. maandag in verzekering gesteld ter zake verduistering van een halsketting van geel metaal. Volgens de aangever heeft hij al enkele jaren een relatie met deze vrouw. Uit deze relatie is een kindje geboren, dat nu al twee jaar is. De benadeelde werkt in het binnenland en liet daarom zijn gouden ketting en andere persoonlijke spullen achter bij zijn vriendin. De aangever vroeg op een bepaald moment naar zijn spullen, doch A.N. kon de goederen niet meer teruggegeven. De politie heeft na de aangifte de dame opgeroepen. Tijdens het verhoor gaf zij eerlijk toe dat zij de ketting heeft doorverkocht, omdat zij in financiële nood verkeerde. Zij moest voeding kopen voor haar kind. De politie heeft na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie A.N. ter zake in verzekering gesteld. De peuter is momenteel ondergebracht bij de moeder van A.N. Volgens de benadeelde had de ketting een waarde van SRD 6000. Het is niet bekend voor welk bedrag de dame de ketting van haar vriend heeft verkocht. Zij verklaarde de buit aan een onbekende man over straat te hebben verkocht. In het belang van het onderzoek blijft A.N. in politiearrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!