Bedrijfslevenorganisaties kijken uit naar gesprek met Dodson

De bedrijfslevenorganisaties zijn allemaal op één lijn met het standpunt betreffende de aangekondigde energietarieven. De bedrijfslevenorganisaties willen nu duidelijkheid hebben over het KvA-verbruik. Hierover is er ook een gesprek met de minister aangevraagd. Met de gefaseerde verhoging van 35 cent zijn de organisaties akkoord gegaan. Waarmee de organisaties niet akkoord gaan, is het feit dat de 35 cent op grond van een basisprijs van 58 cent wordt berekend. 35 cent is geen probleem. De organisaties gingen uit van een basistarief van 43 cent, 60% daarvan komt neer op 26 cent.
Wat Raymond Hasnoe van de Vereniging Surinaamse Winkeliers nu aangeeft, is dat de organisaties zaken zwart op wil willen zien. Het basistarief zal uiteindelijk 43 cent moeten worden. ‘Dat is wat we missen’, zegt Hasnoe. Er is nog geen afspraak met de minister gemaakt over de dag van de ontmoeting.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!