Shell FuelSave voor efficiënter brandstofverbruik

Shell FuelSave voor efficienter brandstofverbruik.1Shell is de Surinaamse automobilisten die efficiënt brandstofverbruik belangrijk vinden te hulp gekomen met de introductie van zowel Shell FuelSave Unleaded als Shell FuelSave Diesel, een nieuwe brandstofformule die ontwikkeld is om te besparen zonder extra kosten. Tijdens een bijeenkomst georganiseerd door SOL Suriname N.V., de macro-distributeur van Shell producten in Suriname, werd aan retailers en gasten de geavanceerde Shell FuelSave formule met Shell’s actieve brandstof besparende additieven gepresenteerd. Steve Lo Tam Loi, Retail Manager bij SOL Suriname, zegt dat Shell FuelSave brandstoffen automobilisten interessante voordelen biedt waaronder verbeterd brandstofverbruik en een zuinigere motor “vanaf de eerste tankbeurt”.
“Al meer dan 100 jaar ontwikkelen Shell wetenschappers met passie en deskundigheid ‘s werelds meest geavanceerde brandstoffen. Daarom zijn wij zeer blij om Shell FuelSave bij de automobilisten in Suriname te introduceren. Shell FuelSave is ontwikkeld om zuiniger te kunnen rijden zonder extra kosten voor de automobilist,” verklaarde Lo Tam Loi. FuelSave kan niet vergeleken worden met Shell’s paradepaardje Shell V-Power brandstof; Lo Tam Loi merkt op dat het geen passende vergelijking zou zijn omdat de samenstelling van de brandstoffen verschillend is.
“Shell FuelSave Unleaded is ontwikkeld om langer mee te gaan en de motor efficiëntie te verbeteren vanaf de eerste tankbeurt, wat kan helpen dat uw auto minder snel bandstof verbruikt, terwijl Shell V-Power is toegespitst op kracht en prestatie,” aldus Lo Tam Loi, eraan toevoegend dat Shell FuelSave Diesel speciale reinigende additieven bevat welke een effectieve werking hebben voor het behoud van schone injectoren en een goede conditie van de motor. Volgens Lo Tam Loi is FuelSave een goed voorbeeld van de gezamenlijke inzet om kwaliteit aan klanten te leveren. “Het al heel lang bestaande partnerschap van Sol met Shell blijft ten voordele van de klanten, ook in Suriname. In overeenstemming met deze traditie zullen wij doorgaan met onze klanten kennis te laten maken met de beste producten en diensten, en FuelSave is een perfect voorbeeld van deze toewijding.”
Klanten worden ook bijgestaan door de officiële Shell FuelSave tips over het juiste gebruik van brandstoffen en smeermiddelen, auto-onderhoud, rijstijl en rijgedrag, en het vooraf plannen van hun reis. Suriname wordt met deze introductie, het eerste land in de Amerika’s en het 24 ste land op de wereld waar Shell Fuel Save brandstoffen verkrijgbaar zijn. Shell FuelSave is verder beschikbaar in landen van Europa en Oost Azië o.a.: Nederland, Engeland, Spanje, Hong Kong, Maleisië en Thailand.
SOL Suriname maakt onder licentie gebruik van het merk Shell verspreid over haar regionale Shell Service Station netwerk en is de exclusieve distributeur van Shell brandstoffen en smeermiddelen, die volledig worden ondersteund door Shell’s technische expertise van wereldklasse.

error: Kopiëren mag niet!