Koppel mishandelt ex-vriend

Nolda A. is op dinsdag 13 oktober aangehouden door de politie van Livorno, nadat haar ex-vriend aangifte heeft gedaan. Zij wordt ervan verdacht goederen die zij in bewaring had genomen van haar ex-partner Guillermo M. te hebben verduisterd.
Guillermo verklaarde aan de politie dat hij in de maand juli van dit jaar naar het binnenland was vertrokken voor werkzaamheden. Bij vertrek heeft hij Nolda sieraden en geld in bewaring afgegeven. Toen hij op 16 september terugkwam, was Nolda verhuisd. Hij belde op het telefoonnummer welke hij van haar had, maar zij beantwoordde haar telefoon niet.
Op maandag 28 september deed de aangever een adres aan, waar Nolda haar intrek had genomen. Nolda kwam met haar nieuwe vriend Roy W. naar buiten. Bij het vragen naar de goederen werd hij mishandeld en met een houwer bedreigd door de vriend.
Nolda en Roy werden meermalen opgespoord en niet aangetroffen. Op 12 oktober werden de verdachten wederom opgespoord. Nolda werd op haar werkplaats aangetroffen en aangehouden. Roy is volgens verklaring van zijn partner naar het binnenland vertrokken.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!