Krantendief bekent bootdiefstal

De politie van Paranam heeft dinsdagavond twee verdachten aangehouden ter zake diefstal. Een van de verdachten heeft dinsdagmorgen bijkans 30 stuks dagbladen gestolen uit een winkel in het ressort Paranam. Op basis van camerabeelden werd de verdachte positief herkend. De sterke arm heeft na goed speurwerk de verdachte, die de kranten uit de winkel stal, in de avond aangehouden. Tijdens zijn voorgeleiding gaf de verdachte toe de gestolen kranten te hebben doorverkocht. Behalve deze diefstal bekende hij ook een ander feit in de maand september te hebben gepleegd. Hij heeft tezamen en in vereniging in de maand september een aluminiumboot gestolen. Volgens de verdachte had hij de bootdiefstal met nog een comparant gepleegd. De politie van Paranam heeft de comparant op aanwijzing van de verdachte aangehouden. De gestolen boot moet volgens de verdachten op plantage de Drie Gebroeders zijn bewaard. De politie heeft in het belang van het verdere onderzoek de 44-jarige D.B. en de 45-jarige R.M. ter zake diefstal ingesloten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!