Voorbereidingen Onafhankelijkheidsdag nog niet gestart

De voorbereidingen voor de herdenking van de Onafhankelijkheidsdag zijn nog niet gestart. De parade en het defilé van de gewapende machten op 25 november werden vorig jaar gehouden in het district Wanica en wel te Lelydorp. Het belangrijkste zorgpunt tijdens deze ceremonie is meestal de wegomlegging, zodat weggebruikers met een goede begeleiding een vlot verloop van het verkeer kunnen hebben. Het opzetten van tenten, tribunes en ander logistiek materiaal begint meestal een week voor 25 november. Verkeersdeelnemers van het gebied waar het defilé gehouden wordt, moeten voorgelicht worden hoe zich te gedragen rond die periode. Tot nog toe zijn er geen activiteiten ontplooid met betrekking tot de onafhankelijkheidsviering. Suriname viert dit jaar 40 jaar onafhankelijkheid. Op een eerdere datum viert president Desi Bouterse op 13 oktober zijn 70ste jaardag. Ook in dit kader zijn er nog geen bekendmakingen rondom eventuele activiteiten om de ‘bigi jari’ van de president te vieren.

error: Kopiëren mag niet!