Politie Saramacca flitst meer dan 100 voertuigen

De politie van Saramacca heeft op zaterdag 3 oktober een snelheidscontrole gehouden over de Catharina Sophiaweg. Tijdens de controle heeft de politie meer dan 100 voertuigen geflitst. Achttien bestuurders die boven de aangegeven snelheid reden, is proces-verbaal aangezegd en zullen zij de boete via het Openbaar Ministerie moeten betalen. Andere bestuurders maakten van de gelegenheid gebruik om de boete ter plaatse te voldoen. De politie heeft ongeveer SRD 1.000 aan geldboete geïnd. De hoogste geconstateerde overtreding is 84 kilometer per uur, terwijl de toegestane snelheid ter plaatse 40 kilometer is. De politie doet een beroep op weggebruikers om de toegestane snelheid in acht te nemen. Deze zijn middels verkeersborden langs de openbare wegen aangegeven.

error: Kopiëren mag niet!