Arbeider wurgt werkgever

Een 39-jarige man heeft zijn baas mishandeld en gewurgd. Dit gebeurde na een ontstane woordenwisseling. Anthony M. heeft uit boosheid zijn werkgever S. mishandeld en gewurgd. Ze hadden een woordenwisseling over het tijdstip. De arbeider moest stenen gaan leveren en merkte daarbij op dat het reeds tijd was om naar huis te gaan. Omdat Anthony andere afspraken had, wees hij zijn baas erop dat hij de bestelling kon niet afleveren. Hierover ontstond toen een woordenwisseling, waarbij de boze arbeider zijn baas heeft mishandeld en gewurgd. De politie van Kwatta die de aangifte hierover ontving, heeft de 39-jarige agressieve arbeider ter zake mishandeling van zijn werkgever in verzekering gesteld. De werkgever hield wat blauwe plekken en bulten over aan de aanval.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!