Nieuw bestuur JCI Nelom

jciDe Junior Chamber International (JCI) Nilom heeft dinsdag 29 september 2015 haar elections 2016 gehouden. Elk jaar in de maand september wordt het bestuur voor het komend jaar gekozen. De gekozen bestuurleden: President Klebert Drenthe, Secretary Moreno Jackson, Vice President Internal Jafari Boldewijn, Vice President External Ramesh Kaliar en de Treasurer Gilian Pooters hebben zich gecommitteerd om hun schouders onder het werk te zetten.
Het bestuur wordt voor een periode van 1 jaar gekozen. Het huidig bestuur o.l.v de President Chivaro Gajadien heeft voor continuïteit in de kamer gezorgd. De gedachte bij JCI “one year to lead” is om zoveel mogelijk leden van de kamers de gelegenheid te geven zich zelf te ontwikkelen. Het nieuw gekozen bestuur heeft als taak om binnen de samenleving jonge leiders van verschillende achtergronden te identificeren, ze te interesseren om deelgenoot te worden van de kamer. Dit zorgt niet alleen dat de organisatie blijft voortbestaan, maar zorgt ook dat er potentiële leiders worden afgeleverd aan de maatschappij.
Het team van 2016 heeft gekozen voor de slogan: “STRENGTH DEVELOPMENT THROUGH INCLUSIVE LEADERSHIP”. Hiermee willen zij getalenteerde mensen die geen kansen durven te nemen ontdekken en de gelegenheid geven om die kansen te benutten. De betrokken van een ieder, binnen en buiten de JCI, vinden zij heel belangrijk. Samen met de gemeenschap willen zij IMPACT creëren binnen onze gemeenschap.

error: Kopiëren mag niet!