Rovers laten man achter in ondergoed

De politie van Munder kreeg maandagavond een melding betreffende een Chinese man, die gekleed in blauw ondergoed over de Maystraat liep. Zijn gelaat was besmeurd met bloed. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer door twee mannen was gegijzeld. Hij is na de ontvoering beroofd geworden en uit een voertuig gedumpt. Uit de verklaring van het slachtoffer blijkt dat de mannen hem te Waterkant hebben ontvoerd. Hij werd in een voertuig meegenomen. Onderweg ontkleedden de rovers hem en gooiden hem uit de wagen op straat. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp voor medische hulp. Hij heeft een barstwond aan zijn hoofd en kneuzingen opgelopen. De politie van Munder heeft het verdere onderzoek overgedragen aan de afdeling Recherche van Paramaribo. De twee ontvoerende rovers worden door de politie opgespoord.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!