Rijbewijs 70-jarige hardrijder ingevorderd

Het rijbewijs van een 70-jarige hardrijder is door de Motor Surveillancedienst van het Korps Politie Suriname tijdens de verhoogde wegcontrole ingevorderd. In deze periode zijn in totaal 63 rijbewijzen van hardrijders ingevorderd. In het afgelopen weekend van 25 september zijn er 17 rijbewijzen tijdens snelheidscontroles ingevorderd. De Afobakaweg had weer het hoogste aantal hardrijders en wel 12. Van de 63 rijbewijzen, die gedurende de verhoogde controle zijn ingevorderd van hardrijders, zijn 33 bestuurders in de leeftijdsklasse 19 tot 35 jaar. In deze groep zijn er 4 vrouwen .
De politie doet een dringend beroep op weggebruikers zich te houden aan de toegestane maximumsnelheid. Zo kan de kans op zware ongelukken verkleind worden.

error: Kopiëren mag niet!