Nederlandse muzikant besteelt collega

De 34-jarige verdachte Melvin H. is zondag 27 september door de politie van Zanderij aangehouden. De muziekformatie, die op vertrek stond op de Johan Adolf Pengel Luchthaven, is zonder hem vertrokken. Melvin moet op een onbewaakt moment de tas van een andere muzikant, die op dat moment niet in de omgeving was, hebben weggenomen. Uit het politieonderzoek en beschikbare camerabeelden is komen vast te staan dat de verdachte de tas had weggenomen en ermee naar een andere unit was gelopen. Hij nam een geldsbedrag in Euro eruit en liet de tas achter op de vloer voor een andere unit. Melvin ging vervolgens een andere unit binnen, waar hij een dame die ook op vertrek stond, ontmoette. Hij deelde haar mede een ‘duku’ voor haar te hebben. Hij haalde uit zijn sokken een wikkel tevoorschijn en stopte deze in een witte plastic zak, die de dame bij zich droeg. Deze dame vertrouwde de zaak niet en gaf hem zijn ‘wikkel’ terug. Aangezien Melvin niet kon verklaren wat hij met dat geld heeft gedaan, werd hij overgebracht naar het politiebureau. Het vermoeden bestaat dat de verdachte het geldsbedrag aan iemand anders heeft afgestaan. Hangende het onderzoek is de muzikant in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!