Autobestuurder rijdt politieman aan

De politie van Munder was zondagochtend bezig met een bromfietssurveillance binnen haar ressort. In de omgeving van het Academisch Ziekenhuis signaleerde de politie een auto zonder voorkentekenplaat. De bestuurder was aan de telefoon. De sterke arm sommeerde het voertuig te stoppen. In plaats van te stoppen, voerde de automobilist de snelheid van zijn voertuig op. Bij die gelegenheid heeft hij de politieman aangereden. De zijspiegel raakte daarbij de surveillerende agent. Volgens de politieman was hij bijna omver gereden indien hij niet naar de zijkant was gesprongen. De verdachte is met gierende banden weggereden. De politie kon het nummer op de achterkentekenplaat nog opnemen. Na goed speurwerk is het de politie gelukt om de verdachte dinsdag aan te houden. De verdachte is in verzekering gesteld ter zake poging tot moord c.q. poging tot doodslag en poging tot zware mishandeling. De politie gaat na waarom de verdachte het stopteken van de politie heeft genegeerd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!