Vijftiende Indofair gestart

De vijftiende editie van de Indofair is maandagavond feestelijk geopend. Het evenement werd voorgaande jaren zeker door 3.000-4.000 gasten per dag bezocht. De Indofair wordt van 28 september tot en met 3 oktober gehouden op het terrein van Sana Budaya aan de Jozef Israëlstraat, elke dag van 18.00 tot 23.00 uur en de toegang is geheel gratis. De organisatie van dit evenement ligt in handen van de ambassade van de Republiek Indonesië in samenwerking met de Vereniging Herdenking Javaanse Immigratie (VHJI) en het directoraat van Zuid-Amerikaanse en Caribisch aangelegenheden van het ministerie van Buitenlandse Zaken van Indonesië. Voor de nieuwe ambassadeur van de Republiek Indonesië, Dominicus Supratikto, is het de eerste keer dat hij de leiding heeft over de organisatie. De vijftiende editie is bijzonder vanwege het bezoek van een delegatie uit Midden Java, onder leiding van de gouverneur van Midden Java, Ganjar Pranowo. Deze delegatie bestaat uit vertegenwoordigers van de lokale overheid van Midden Java en het bankwezen, zakenlui, leden van de Kamer van Koophandel van Midden Java en 10 artiesten.

error: Kopiëren mag niet!