Eerste CBSI online training KPS-personeel

De eerste training op het gebied van CBSI-Connect Learning Management System (LMS), waaraan politieambtenaren van het KPS gelijktijdig hebben geparticipeerd met de politiekorpsen van St.Kitts en Jamaica, is verzorgd op 24 en 25 september. De training is gevolgd door ruim 30 deelnemers van de politiekorpsen die zijn aangesloten aan het CBSI-systeem. Van het Korps Politie Suriname hebben 7 medewerkers van de afdeling Human Resources Management, Narcoticabrigade, Public Relations, Politie Inlichtingendienst, Bureau Internationale Betrekkingen, Jeugd- en Zedenzaken en ICT deelgenomen. De participanten konden tijdens de training vragen aan de manager, Shai Segall, stellen over onderwerpen die niet goed waren begrepen. De training is in de Engelse taal verzorgd.
In november 2014 is de basistraining, die ging over het gebruik van het CBSI-systeem, verzorgd. Een refreshmenttraining werd op 24 en 25 augustus 2015 verzorgd, waaraan 9 leden van het KPS hebben geparticipeerd. De training biedt mogelijkheden om met gebruikmaking van de technologie, kosten voor educatie van het personeel te minimaliseren door middel van de mogelijkheid van online learning. Hierdoor kunnen politiekorpsen die aangesloten zijn aan het CBSI-systeem via de digitale snelweg met elkaar in verbinding zijn. Deze training is de eerste van een serie online trainingen, die Metrostar ten behoeve van politiekorpsen van landen, die zijn aangesloten aan het CBSI-systeem, heeft verzorgd.

error: Kopiëren mag niet!