Houd het hart gezond

Front optie 2Afgelopen zaterdag heeft Rudisa Agencies in verband met World Heart Day een wandel- en trimloop over 3 kilometers georganiseerd. Deze wandel en- trimloop had als doel de Surinaamse bevolking bewust te maken over het belang van een gezond hart. Dit evenement werd al jaren intern georganiseerd door Rudisa Agencies. Echter besloot het bedrijf dit jaar om de activiteit een landelijk karakter te geven. Nafisha Leakat van Rudisa Agencies zegt aan de krant dat de organisatie zeer tevreden is met de opkomst. Zij geeft aan dat de deelnemers spontaan hebben meegedaan met de loop en dat dit evenement, ondanks het feit dat het niet echt gepromoot was, toch heel goed is bezocht. Er waren enkele speciale genodigden voor deze loop, waaronder de directeur van Volksgezondheid en twee hoogwaardigheidsbekleders van de Paho.

error: Kopiëren mag niet!