Binnen twee uren zes aanrijdingen op Para

Afgelopen zondag hebben zes aanrijdingen plaatsgevonden in het district Para. Dit alles gebeurde binnen twee uren tijd. Volgens de politie kan de drukte van de weg als boosdoener worden gezien. “De weggebruikers probeerden de lange files in te halen en hebben daarbij het verkeer voor zich zelf en voor anderen in gevaar gebracht. Bij één van de aanrijdingen verkeerde de autobestuurder onder invloed van alcohol”. Het gelukte de bestuurder om door te rijden. Tot zijn pech werd hij door de politie van Lelydorp staande gehouden. In het belang van het verder onderzoek is het rijbewijs van deze dronken bestuurder ingevorderd. De drukte was in verband met het laatste weekend voor de vakantie. De politie heeft herhaaldelijk alle weggebruikers op het hart gedrukt om de verkeersregels in acht te willen nemen om calamiteiten te voorkomen. De sterke arm wenst alle scholieren het schooljaar 2015/2016 heel veel succes toe. De VOJ- scholen beginnen officieel donderdag.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!