OW gestart met uitbetaling scholieren

1OW gestart met uitbetaling scholieren.1Het ministerie van Openbare Werken heeft gisteren een start gemaakt met het uitbetalen van de jongeren, die hebben geparticipeerd in de Nationale Schoonmaakactie 2015. Het gaat in deze om de werkers uit de eerste groep. Het ligt in de bedoeling dat de afhandeling van de overige groepen conform de indeling der groepen zal plaatsvinden.
De eerste werkzaamheden startten op 31 augustus. Het project Nationale Schoonmaakactie wordt al enkele jaren gedurende de grote vakantie door het ministerie van Openbare Werken, met name het directoraat Openbaar Groen, uitgevoerd. De gedachte achter dit project is volgens de trekker en thans de huidige minister van Openbare Werken niet alleen de financiële tegemoetkoming naar de schoolgaanden, maar ook het bijbrengen van discipline en saamhorigheid onder hen.

error: Kopiëren mag niet!