Politieman herkent 11 jaren na beroving verdachte positief

Een politieman, die tijdelijk gedetacheerd is bij de controlepost Klaaskreek, heeft dinsdagmiddag rond 17.30 uur een verdachte, die hem 11 jaren terug had overvallen in het ressort Santo Boma, positief herkend. Uit het onderzoek blijkt dat de politieman in die tijd geen agent was, maar een buschauffeur. Hij was door de verdachte mishandeld en beroofd van zijn dagopbrengst. Tijdens de controle op de post stopte de desbetreffende politieambtenaar het voertuig waarin de verdachte zat. De agent herkende de verdachte meteen en hield hem ter zake aan. De verdachte is intussen overgedragen aan recherche van Regio Midden Suriname. Het hoofd van de afdeling, inspecteur Dawood Ashruf, geeft aan dat deze zaak nog niet is verjaard en dat het onderzoek verder wordt voortgezet. Men is bezig met dossiervorming en dit zal dan opgestuurd worden naar het parket, alwaar zij zich verder daarover zullen ontfermen. De verdachte blijft hangende het verdere onderzoek in politiearrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!