Drie vermiste meisjes terecht

dblogoDe politie heeft medegedeeld dat van de 4 meisjes, die in de kranten als vermist waren opgegeven, er ondertussen 3 terecht zijn. Uit de groep zijn 2 kinderen van een tehuis. Het zijn de 10-jarige Angel Gunning en de 13-jarige Britney Tholel. Deze 2 meisjes en de 14-jarige Whitney Benjamin zijn terecht. De politie merkt op dat de ouders of verzorgers na de ontdekking wel aangifte doen ter zake vermissing, maar wanneer deze kinderen terecht zijn, wordt er geen rapportage gemaakt of contact opgenomen met de politie. De politie krijgt geen respons van de familie c.q. de verzorgers, dus gaat het Korps Politie Suriname door met het plaatsen van de berichten over vermissing.
‘Wij blijven dan ook de kosten van de advertenties betalen. Ook de statistieken kunnen op deze manier niet op een efficiënte wijze worden bijgehouden.’ De politie vraagt daarom aan de aangevers om in gevallen waarbij de vermisten terecht zijn, terstond contact met de politie op te nemen, zodat ook zij hun zaken in orde kunnen maken. Naast deze 3 opgeloste vermissingen worden momenteel nog 2 jonge meisjes vermist. De 15-jarige Sanjana Jagdew wordt sinds maandag 1 juni vermist. De politie heeft vooralsnog geen rapportage over haar. Ook de 13-jarige Jasmien Kadirbaks wordt vanaf zaterdag 6 juni vermist. Ook in dit geval zijn er geen vorderingen in het onderzoek gemaakt.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!