Verzakkingen Meursweg behoeven dringende aanpak

Verzakkingen van de Meursweg nabij Paradoorsnede moet dringende aanpak1De aansluiting van de Meursweg op de brug over de Paradoorsnede vertoont een enorme verzakking. Deze verzakking is reeds geruime tijd voelbaar bij het op- en afrijden van de brug. De bestuursdienst van Para heeft het ministerie van Openbare Werken (OW) hiervan op de hoogte gesteld. Het herstellen van primaire wegen en bruggen vallen niet onder de bevoegdheden van het commissariaat, maar onder deskundigheid van OW.
Medewerkers van OW hebben zich al hiervan verwittigd en beloven gauw over te gaan tot het beschoeien van de bermen en herstellen van de aansluiting. Afsluiten van deze belangrijke weg is onvoorstelbaar, omdat het de enige verbindingsweg is tussen de Indira Gandhiweg en de Martin Luther Kingweg in het district Para.

error: Kopiëren mag niet!