DSB verhoogt per 1 mei contante opname limiet tot SRD 10.000 

De Surinaamsche Bank (DSB) kondigt aan dat vanaf 1 mei de limiet voor contante opnames bij DSB geldautomaten (ATM’s) zal worden verhoogd. Met ingang van deze datum kunnen de klanten van DSB maximaal SRD 10.000 per dag opnemen bij haar ATM’s (voorheen SRD 4.000). 

Met deze verhoging van de opnamelimiet kunnen klanten nu grotere bedragen opnemen zonder meerdere transacties uit te voeren, wat zorgt voor een efficiëntere bankbeleving, zo meldt de bank.

Het is een stap in de richting van het verder verbeteren van de financiële dienstverlening van DSB en het verhogen van het gebruiksgemak van haar klanten. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met DSB klantenservice via 471100 of een bezoek brengen aan een van haar kantoren.

error: Kopiëren mag niet!