GreenDot digitale televisie wordt vandaag officieel geopend

De directeur van GreenDot, Fardien Pierkhan(tweede links), op de Jaarbeurs
De directeur van GreenDot, Fardien Pierkhan(tweede links), op de Jaarbeurs
Vanavond vindt de officiële opening plaats van het nieuwste digitale televisiebedrijf in Suriname, GreenDot. Bij het IHS technologisch systeem, welke GreenDot gebruikt, is het niet meer nodig om een schotel te laten plaatsen. Ook is er geen internet nodig. Bij GreenDot ontvangt de abonnee digitale televisiebeelden via een antenne. GreenDot installeert voor haar nieuwe abonnees een Set Top Box (STB) en een antenne. Het bedrijf biedt zijn klanten de keuze uit tenminste 60 kanalen, die verwerkt zijn in pakketten. Bij de Jaarbeurs in november 2014 mocht het publiek reeds kennismaken met GreenDot.

error: Kopiëren mag niet!