Nieuwe kabel tv-maatschappij verdeelt gratis boxen

kafawaEr komt een nieuwe kabel tv-maatschappij in Suriname binnenkort. Skybox zal de derde maatschappij worden die deze diensten zal leveren. In verband met de inauguratie zal er vandaag gratis kanalenboxen verdeeld worden aan de eerste 100 bezoekers van het Skybox-kantoor. Met medeneming van je ID-kaart kunnen deze geregistreerden meteen hun box meenemen naar huis en een jaar lang gratis genieten van 100 buitenlandse tv-kanalen. In dit pakket heb je de bekende ESPN, HBO, Eurosport, Disney Channel, Animal Planet, MTV, WWE, Soccernet, Adult TV en talrijke andere kanalen. Skybox is er om te blijven in Suriname en zal televisie kijken aangenamer maken. De boxen kunnen tussen 09.00 uur en 11.00 uur afgehaald worden aan de Zwartenhovenbrugstraat 154, alwaar het kantoor van Skybox gevestigd is. Binnenkort vindt de launching van deze maatschappij op grootse wijze plaats.

error: Kopiëren mag niet!