Kussende onderinspecteur uit functie gezet

dblogoKorpschef Humphrey Tjin Liep Shie heeft de onderinspecteur van politie van Leiding 9A, die zich kennelijk schuldig heeft gemaakt aan een strafbaar feit, maandag buiten functie gesteld. Deze politieambtenaar wordt ervan verdacht een ondergeschikte vrouwelijke rekruut tegen haar wil in te hebben gekust op haar mond. Het slachtoffer dat dit gedrag van de superieur niet pikte, vertelde het door aan haar collega’s en familie. Op zondag 29 maart deed zij haar beklag bij de politie. Zij vindt dat ze feitelijk is aangerand door de desbetreffende onderinspecteur. De superieur had haar in zijn werkruimte uitgenodigd. De politiebaas achtte in het belang van het verder onderzoek de buitenfunctiestelling van de in opspraak zijnde politieambtenaar noodzakelijk. De geschorste ambtenaar mag voorlopig de werkvloer niet betreden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!