NDP’er Earl Hek loopt over naar VHP

Earl HekEarl Hek van de NDP-jongeren is tijdens de VHP-massameeting te Saramacca overgelopen naar de oranje partij. De jongere werd met veel gejuich verwelkomd door het VHP-publiek. “Het is geen fout om een keertje verkeerd te zijn, iedereen maakt fouten en ik heb die fout ook gemaakt door voor de NDP te kiezen. Maar ik corrigeer mijn fout, ik sta niet meer achter de paarse partij”, benadrukte Hek zelfverzekerd.
Volgens de Hek is het niet mogelijk om ontwikkeling te brengen in Saramacca met een politieke partij als de NDP aan de macht. “Als er een persoon is die ontwikkeling kan brengen in dit district, dan is dat niemand anders dan Mahinder Jogi, niemand anders dan de VHP en niemand anders dan V7”, benadrukte hij. Aan het goed opgekomen publiek was te merken dat ze graag ziet dat Jogi nog een termijn terugkeert als parlementariër namens het district. “Er is alleen maar één beste keuze en dat is de VHP. De VHP is voor elke Surinamer en ik stem op de VHP.” Met die woorden benadrukte hij zijn loyaliteit aan de partij.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!