Moeder met baby springt uit wagen van rover

dblogoDe 30-jarige E.K. sprong samen met haar kindje van 10 maanden uit een wagen na een gewelddadige straatroof aan de Vierkinderenweg. Uit het onderzoek blijkt dat de vrouw aan de Felixweg liep met haar kindje op de arm. Op een gegeven moment reed een man in een donker gekleurd voertuig langs. De vrouw vroeg de autobestuurder een lift tot naar de kruising van de Magentakanaalweg en de Nieuw Weergevondenweg. Het nietsvermoedende slachtoffer stapte in de wagen, waarna de bestuurder een gesprek met haar aanknoopte. De automobilist vertelde de vrouw dat hij naar de Vierkinderenweg ging om een huurhuis te bezichtigen. Toen zij bij een onbewoond gedeelte voorbij reden, rukte de man haar halsketting weg. Onder bedreiging moest zij ook haar oorbellen en mobiel aan de verdachte afstaan. De bestuurder had haar hand vastgehouden. Op een gegeven moment rukte zij zich los en sprong samen met haar baby uit de rijdende wagen. De rover is na dit incident met volle vaart weggereden. De vrouw en het kind kwamen in de langslopende goot terecht. Voorbijgangers schoten het slachtoffer te hulp en haalden haar uit de goot. De politie van Santo Dorp is belast met het verdere onderzoek. De verdachte is van gezicht wel bekend bij het slachtoffer.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!