Leegstaande houten woning Henck Arronstraat afgebrand

Leegstaande houten woning Henck Arronstraat afgebrand.1Een laagbouwwoning aan de Henck Arronstraat is in de nacht van zondag op maandag 23 maart afgebrand. Het betrof een leegstaande houten woning. De brandweer die de melding hiervan ontving, rukte na het bericht uit. Ter plekke aangekomen, stond het huis al in lichterlaaie. De brandweer heeft slechts nabluswerkzaamheden kunnen verrichten. Wel heeft zij het belendende pand van de vlammenzee gered. Het belendende pand heeft water- en schroeischade opgelopen. De laagbouwwoning is voor het grootste deel afgebrand. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het huis is niet tegen brand verzekerd. De politie van Keizerstraat is belast met het onderzoek. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!