Grace Watamaleo lijsttrekker NDP in Marowijne

GRACE WATAMALEO LIJSTTREKKER  NDP IN MAROWIJNE.1Dorpshoofd Grace Watamaleo van Marijkedorp is de lijsttrekker in Marowijne voor de Nationale Democratische Partij (NDP). Afgelopen zondagavond werd ze geïntroduceerd door Ramon Abrahams in Galibi. Bij deze bijeenkomst werden de ressort- en districtraadsleden ook gepresenteerd aan het aanwezige publiek. De gemeenschap heeft goedkeuring gegeven aan de kandidaten. In een vraaggesprek zei Watamaleo dat ze zich hard wil inzetten voor de oplossing van het grondenrechtenvraagstuk van de Inheemsen en Marrons, goed onderwijs in het gebied, bevordering van toerisme en sport, de jeugd en de ondersteuning van het vrouwelijke ondernemerschap. Watamaleo is geen onbekende bij de bevolking van Marowijne. Zij is momenteel een staflid van het commissariaat Marowijne in Albina. De structuren van de partij zullen haar bijstaan naar de komende verkiezingen toe.

error: Kopiëren mag niet!